Sunday, December 14, 2008

Hujung Minggu

hujung minngu, biasanya dihabiskan dengan berehat di rumah tapi oleh kerana minggu ni ada perkara yg perlu diselesaikan so...... terpaksalah kluar .

1st destinasi ialah tempat menjual barang hantaran. sebenarnya my hubby friend akan bertunang pada 25/12/2008 ni. oleh kerana family dia jauh (Sarawak) so me & my hubby la yang tolong uruskan majlis dia termasukla bab2 barang hantaran ni.....sy sbnarnya suke sgt bab2 membelek brg2 hantaran.....nanti bile semua dah siap sy tunjukkan dlm blog ya.

2nd destinasi, The Store Sg buloh.sebnarnya nak cari kain ela tuk wat hantaran.....as per request pihak pompuan mintak kain chiffon so senangla just concentrate cari kain chiffon je..pilih punya pilih, belek punya belek ada jugak yg berkenan.

3rd destinasi Jusco Kepong.Nak pergi kedai Body Shop, nak makan & nak tgk Movie (hehehe setelah sekian lama x tgk movie ada gak peluang nak tgk). mula2 smpai mesti la pergi mkn dulu.
oleh sebab tak tau nak makan apa & perut masing2 memang tgh lapar so The chicken Rice Shop jadi pilihan. kali ni dpt la snap gambar sebelum mkn.

Hmmm nampak sedapkan.? x sabo nak makan ni...perut dah berkeroncong dari tadi

Lepas makan, terus ke Body Shop ...... nanti baru sy tunjukkkan apa yg kt org beli ya? bukan apa nanti dah x suprise.

Movie yg sy tgk tajuk dia panjang yang amat, sebut pun tersasul je "is the day the earth stoods still". dari 5 bintang sy bagi 3 bintang je, agak boring la crita dia....x de action sgt nasib baik ada muka keanu reeves klau x lagi la boring.

sampai umah saje trus sibuk nak tulis blog....ntah la ya klau sehari x tulis kat blog ni rasa semacam...apa pun tu all take care & jaga diri baik2 k.

13 comments:

gee ryder said...

haa xbest ke cite tu? bru plan nk tgk..nmpk cam menarik n dh lama tunggu movie keannu reeves hehe..

AQisH said...

baru gak mkn ni last week kat MidValley..our family all time fav;-)

nurul said...

byknye surpirse.... cepat laa update n3 buh pic... x sbr nk nengok nie...

Sayang_Liedz said...

Gee : Hmmm agak boring la coz x byk action sgt penghabisan dia pun mcm kureng ckit, tapi keannu reeves punya pasal layan je.

Aqish: liedz pun dah lama x makan kat CRS...suke makan steam chicken dia.

Nurul: nanti bile dah siap gubah sy upload ya.

Chekgu BaniHassim said...

xbesh la ye citer ni??
xpyh la nk sibuk carik dvd dier kang..haha...

carik citer katun lagi layan..

Chekgu BaniHassim said...

err...satu lagi, dgr2 citer psl makanan halal ni, tmpt yg liedz makan ni the CRS blom dpt sijil halal..

dah rmai yg bising psl bende ni, just nk remind je..

kalau dah termakan tu bukan bulih buat ape kan??
terpulang... :)

sye pnh pegi, once...

Sayang_Liedz said...

Chekgu : alamak Ya ke?.... nampak sgt liedz leka & tak peka....hmm rasa was was lak......sblum ni ada peka jugak pasal isu sijil halal ni lama2 dah jadi alpa lak....

en_me said...

movie teww macam tak best kannns..

kuIna Jentayutiara said...

bab makan nie saya suka... i2 acara pnting

~TSz~ said...

cikgu:mmg x halal ker??sy suka makan kat CRS nie..nie dah tahu mmg xleh ar..huhu..

Dee said...

bestlah gi jln2 ujung minggu..kita terperap je mgu ni..huhuhu..

~PakKaramu~ said...

Selamat menyambut tahun baru hijrah

Faisal Admar said...

hehe keanu berlakon memang best. perempuan le yang ramai tonton sebab suka sangat tengok muka dia.

sedap ke chicken rice shop? ari tu makan tak sedap pun hehe.