Saturday, December 18, 2010

I'm Back

Hi, akhirnya saya kembali menulis........lama sungguh saya tinggalkan blog ni.....saya lupa mengenainya hampir setahun lebih......saya rindu nak menulis lagi..saya rindu tuk bercerita.

banyak perkara yang berlaku pada saya sepanjang kehilangan saya ni (boleh ke kata mcm tu).....apa pun yg berubah yang pasti say still masih berdua je ngan hubby sy....kami masih x dikurnikan anak...tapi yg pasti apa pun berlaku pasti ada hikmahnya......

saya akan cuba tuk kembali aktif, kembali bercerita..itu pun klau ada org yg masih sudi membaca blog ni....

k tuk hari ni.......LOL

p/s : jap lagi nak g tournament bowlings dah.....apa2 nanti sy updat k

4 comments:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Ayat Nile said...

هنا
هنا
شركة مكافحة حشرات ورش مبيدات بالقطيف
شركة تخزين أثاث بالجبيل
شركة عزل أسطح بالدمام
شركه كشف تسرب المياه بالخرج
شركه عزل خزانات بجده
شركه رش مبيدات بجده
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف فلل بالظهران
افضل شركات نقل وتخزين الاثاث
اشهر شركات نقل وتخزين الاثاث بالرياض
أفضل شركات مكافحة الحشرات بالرياض

Esraa Abbas said...

http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-al-hasa.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-jubail.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-qassim.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-al-kharj.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-khobar.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-mecca.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-dammam.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-jeddah.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-moving-company-riyadh.html

omar ali said...

Your site is very helpful
http://antiinsectss.pen.io/
http://antinsectss.jigsy.com/blog
https://antiinsect.bandzoogle.com
http://jeddahh.com/